MANNEN GEZOCHT!

Amicitia is op zoek naar mannen die het leuk vinden om te zingen in een koor. Op 16 december van dit jaar geeft de muziekvereniging een sfeervol kerstconcert in samenwerking met Karin Bloemen, stem van Landsmeer Leo Verhoef en een groot projectkoor in de Westerkerk in Amsterdam. Al ruim 70 mensen hebben zich aangemeld voor het koor. Alleen…er kunnen nog mannen bij dus heren schrijf je in! (niet meer mogelijk)

Bij grote concerten vindt Amicitia het altijd een feest om met zangsolisten en een koor te kunnen optreden. En omdat veel dorpsgenoten het leuk en gezellig vinden om samen te zingen zonder er lange tijd aan vast te zitten, zijn de projectkoren van de vereniging altijd een groot succes. In 10 repetities studeert het koor de muziek in onder leiding van Luc Mager. Na afloop van de repetities, waar hard wordt gewerkt, is er voor wie dat wil een gezellige nazit in de barzaal van het Dorpshuis.

Afwisselend repertoire
Het koor zingt een afwisselend repertoire. Klassieke melodieën van bijvoorbeeld Vivaldi, echte kerstkrakers als Dreaming of a White Christmas en Do you hear what I hear maar ook muziek van John Williams uit de film Amistad.

Mannen: meld je aan!
Tijdens het Concert aan het Water in juli nodigde voorzitter Petra Mager iedereen uit mee te zingen in het projectkoor en sindsdien stromen de aanmeldingen binnen. Inmiddels kunnen er geen sopranen en alten meer bij. Wel is er nog ruimte bij de tenoren en basstemmen. Dus mannen van Landsmeer en omstreken: schroom niet, schuif dat douchegordijn opzij en laat van je horen. Dan sta je straks gewoon samen met Karin Bloemen te zingen in de Westerkerk in Amsterdam en je ontmoet ook nog veel (nieuwe) mensen uit je omgeving op een andere manier. Doe dus mee en meld je vandaag nog aan via www.amicitialandsmeer.nl!

Dit kun je verwachten

  • 10 repetities op maandagavond miv 25 september 2017 om 20.15 uur, Dorpshuis Landsmeer
  • 2 repetities met orkest en artiesten: donderdag 7 en 14 december om 19.45 uur, Dorpshuis Landsmeer
  • Kerstconcert zaterdag 16 december – twee uitvoeringen 14.15 uur en 20.00 uur

Zangervaring is een pré, maar geen must.