Bucketlist Orkest

BUCKETLIST ORKEST
Speciaal voor mensen die altijd al een instrument willen bespelen of het muziekmaken weer willen oppakken organiseert Amicitia het Bucketlist Orkest. Een orkest voor volwassenen die zonder (veel) muzikale ervaring graag samen muziek willen maken.

PLEZIER VOOROP
Pak deze kans en kies een blaas- of slagwerkinstrument waarop je 10 lessen volgt. Daarnaast speel je samen met andere mensen die deelnemen aan het project op maandagavond in het Bucketlist Orkest. Onder leiding van Luc Mager in het Wapen van Landsmeer. Zo maak je een vliegende start op je instrument en ervaar je hoe leuk het is om samen muziek te maken. 

REPETITIEDATA
Vanaf september op maandagavond. Exacte data en tijden volgen.

CONCERT
De repetities zijn niet alleen voor de gezelligheid! Het project wordt afgesloten met een klein concert in het Wapen van Landsmeer. 

AANMELDEN
Meld je aan voor het nieuwe project Bucketlist Orkest via het onderstaande aanmeldformulier.

  Naam

  Geboortedatum (dag-maand-jaar)

  Adres

  Postcode, Woonplaats

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Ik wil graag in het Bucketlist Orkest meespelen, ik heb nog nooit een instrument bespeeld en wil op lesIk wil graag in het Bucketlist Orkest meespelen, ik heb al eens een instrument bespeeld en wil op lesIk wil graag in het Bucketlist Orkest meespelen, ik bespeel een instrument en wil niet op les

  Op welk instrument wil je in het Bucketlist Orkest meespelen?

  Als je al eens op een instrument hebt gespeeld of je speelt nog steeds, welk instrument is dit, hoe lang/waar heb je gespeeld etc.?