Bucketlist Orkest

BUCKETLIST ORKEST
Speciaal voor mensen die altijd al een instrument wilden bespelen of het muziekmaken weer wilden oppakken is Amicitia het Bucketlist Orkest gestart. Een nieuw orkest voor volwassenen die zonder (veel) muzikale ervaring graag samen muziek willen maken.

PLEZIER VOOROP
De 30 leden van het Bucketlist Orkest hebben hun kans gepakt en een blaas- of slagwerkinstrument gekozen waarop zij 10 lessen krijgen. Ook spelen zij op maandagavonden samen in het Bucketlist Orkest in het Wapen van Landsmeer. Onder leiding van Luc Mager. Zo maken zij een vliegende start op hun instrument en ervaren zij hoe leuk het is om samen muziek te maken. 

CONCERT
De repetities zijn niet alleen voor de gezelligheid! Het project wordt afgesloten met een klein concert in het Wapen van Landsmeer op zondagmiddag 14 mei om 15.30 uur. 

AANMELDEN
De mogelijkheid om je aan te melden voor het project Bucketlist Orkest is gesloten. Wil je graag een instrument leren bespelen dan kan dat altijd. Meld je aan bij Amicitia, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

REPETITIEDATA
Het orkest repeteert op de volgende maandagavonden van 20.00 tot 21.15 uur inclusief een korte pauze. 

Maandag 13 februari
Maandag 6 maart
Maandag 13 maart
Maandag 27 maart
Maandag 3 april
Maandag 24 april
Maandag 1 mei
Maandag 8 mei
Zondag 14 mei (concert)