Bucketlist Orkest

Bucketlist Orkest

Speciaal voor mensen die altijd al een instrument willen bespelen of het muziekmaken weer willen oppakken organiseert Amicitia Bucketlist projecten. Dit is een project waarin volwassenen 10 lessen volgen op een instrument naar keuze en vervolgens samenspelen in een orkest. 

PLEZIER VOOROP

Omdat mensen na het eerste Bucketlist project zo enthousiast waren en graag samen wilden blijven muziekmaken is het Bucketlist Orkest ontstaan. Zij repeteren op maandagavond van 20.45 – 22.15 uur onder leiding van Luc Mager. Inmiddels is het tweede Bucketlist project van start gegaan en zij spelen samen in een eigen orkest van 19.30 – 20.30 uur. 

CONCERT
De repetities zijn niet alléén voor de gezelligheid! Het project wordt afgesloten met een klein concert op 10 maart om 14.30 uur in het Wapen van Landsmeer. 

 

 

Meedoen?

Lijkt het je leuk om op een laagdrempelige manier met andere volwassenen samen muziek te maken? Kom dan een keer langs om te kijken bij een repetitie, neem per telefoon of mail contact met ons op of meld je aan bij de vereniging en geef aan dat je graag meedoet met het Bucketlist Orkest! Je bent van harte welkom!

CONTACT

AANMELDEN