Lid worden

MAAK KENNIS MET DE VERENIGING
Ben je een ervaren muzikant of wil je een instrument leren bespelen? Kom dan muziek maken bij Amicitia en meld je aan via het aanmeldformulier hiernaast. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op donderdagavond bij de repetities van de Jeugdorkesten of bij de repetitie van het harmonieorkest. 

INSTRUMENTEN IN BRUIKLEEN
Als je lid wordt van de vereniging en geen instrument hebt, ontvang je een instrument van Amicitia in bruikleen. Dus geen hoge kosten voor het aanschaffen van een instrument. Zodra je de eerste beginselen van het muziekmaken doorhebt, kan je al meespelen in een orkest bij de vereniging; het JOL1. Als je wat langer op je instrument hebt geoefend en je op A-niveau speelt, kun je meedoen met het JOL2. Vanaf B-niveau ben je van harte welkom in het harmonieorkest.

LES
De vereniging heeft naast de orkesten een gecertificeerde opleiding. Daar kun je op alle instrumenten die in het orkest voorkomen les krijgen van gediplomeerde docenten. De cursussen starten in januari en augustus.

Lees meer over de prijzen van het lidmaatschap en les bij Amicitia.

OPZEGGEN
Als je onverhoopt je lidmaatschap besluit te stoppen laat dat dan per mail of post weten aan de secretaris van de vereniging: secretaris@amicitialandsmeer.nl, Zuideinde 78, 1121 DG Landsmeer. De opzegtermijn is de lopende maand uit en één volledige kalendermaand. 

LID WORDEN
Wil je graag lid worden van Amicitia? Laat het dan weten via dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Alle velden zijn verplicht.

  Naam

  Adres

  Postcode, Woonplaats

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Ik speel een instrument en wil graag in het opleidings- of harmonieorkest meespelenIk wil graag op muziekles

  Op welk instrument speel je of op welk instrument wil je les hebben?