CONCERTEN RONDOM KONINGSDAG

Koningsdag in Landsmeer is niet compleet zonder concerten van Amicitia. Op woensdag 26 april geeft het harmonieorkest van Amicitia om 20.00 uur een Koningsavondconcert in de feesttent op het Raadhuisplein. Alle inwoners van Landsmeer zijn welkom. De dag erna speelt het opleidingsorkest om 10.00 uur op de vrijmarkt.

Gratis concert
Nederland viert 27 april Koningsdag, maar in Landsmeer begint het feest al de avond ervoor op het Raadhuisplein! Iedereen is van harte welkom in de grote feesttent van De Driesprong en Delight Catering; de bar is vanaf 19.00 uur open. Het harmonieorkest van Amicitia start om 20.00 uur met het Koningsavondconcert. De Landsmeerse zangers Else Segers en Dirk Goede doen mee in dit concert. Zij wonnen in 2014 en 2015 de zangwedstrijd De Stem van Landsmeer en laten wederom horen wat een groot zangtalent het dorp bezit.

“Op het programma staat een uitbundige mix van muziekstijlen. Van een stevige mars en Balkanmuziek tot ouderwetse swing, pop en funk. Loop woensdagavond dus vooral even naar het Raadhuisplein en geniet om 20.00 uur van dit gezellige gratis concert van Amicitia”, licht Pierre Volders, dirigent van Amicitia, toe. Om tijdens het concert alles goed en comfortabel te kunnen volgen, is het handig om zelf een stoel mee te nemen naar de tent op het plein, die vanaf 19.00 uur is geopend.

Concert opleidingsorkest op Koningsdag
Ook de leerlingen van de muziekvereniging vieren de verjaardag van de Koning met een concert. Het opleidingsorkest onder leiding van Stefan de Wijs geeft op donderdag 27 april om 10.00 uur een openluchtconcert op de vrijmarkt ter hoogte van het Raadhuisplein.