VROLIJK WINTERCONCERT

Zondagmiddag 27 maart gaf Amicitia weer een concert! Aanvankelijk was de datum voor dit concert halverwege januari gepland; nog volop in de winter. Vanwege alle maatregelen kon het toen niet doorgaan, maar gelukkig kon het, nu de lente is begonnen, wél plaatsvinden. Het publiek genoot voor de pauze van het grote harmonieorkest dat een aantal stukken speelde met het thema ‘winter’. Achter het orkest werden tijdens de stukken mooie beelden getoond die Roloff de Jeu speciaal voor dit concert samenstelde. Lisa Ruijsenberg speelde een prachtige bugelsolo in We’re walking in the air uit de film The Snowman waarna het orkest de zon liet doorkomen met het zomers getinte werk Fandango.

Joyce 25 jaar lid!
Vlak voor de pauze nam voorzitter Petra Mager het woord om Joyce Leguijt in het zonnetje te zetten. Zij is al 25 jaar lid van de vereniging en ontving een oorkonde en beeldje.

JOL1 en JOL2 stelen de show
Naast het grote harmonie-orkest waren ook de jongste leden dit concert te horen. Een feest om deze aanstormende talenten met elkaar muziek te zien en horen maken in het JOL1 en JOL2. Sara Pasman en Nynke de Jager kondigden de orkestjes op gepaste wijze aan en het enthousiasme spatte er vervolgens van af. Dirigent Rob van der Sterren was zichtbaar en terecht trots op ‘zijn’ kids. Het feest is compleet als de leden van JOL2 samen met het grote harmonieorkest Ik ga zwemmen van Mart Hoogkamer spelen én zingen.

Bedankt
In de pauze kochten veel mensen loten. Hiermee steunden zij de club en maakten zij kans op een een heerlijk viergangendiner voor twee personen met wijnarrangement bij Chez Etienne Bistrot. Geweldig dat Etienne en Evelien Bode, ondanks de afgelopen zware tijden, bereid waren deze prijs samen met de vereniging beschikbaar te stellen!