CONCERT AMICITIA 130 JAAR!

De vereniging bestaat 130 jaar! Een feestelijke mijlpaal die we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom verschijnt er deze maand een magazine bij alle inwoners van Landsmeer op de deurmat én geven we drie concerten op het Raadhuisplein in het weekend van 2 en 3 oktober.

In een circustent vertelt theaterartiest/zangeres Leanne Lena en het harmonieorkest het verhaal van 130 jaar Amicitia. We nemen het publiek mee naar het ontstaan van de club en laten met beelden, toneel en muziek memorabele gebeurtenissen uit de geschiedenis van de vereniging de revue passeren. Een muzikale belevenis van ongeveer 90 minuten waar een vrolijke mars, herkenbare popmuziek maar ook bekend klassiek en temperamentvolle swing voorbij komen.

Om ervoor te zorgen dat er genoeg vrije ruimte is in de tent geven we drie concerten. Het worden dus intieme concerten, wat het extra speciaal maakt.

Data en tickets
Zaterdag 2 oktober 16.00 – 17.30 uur
Zaterdag 2 oktober 20.15 – 21.45 uur
Zondag 3 oktober 14.00 – 15.30 uur

Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.

KAARTEN BESTELLEN CONCERT AMICITIA 130 JAAR

Tip: neem een kussentje mee!

Maatregelen omtrent corona
We volgen het beleid van de overheid. Dit houdt, met het perspectief dat we nu hebben, het volgende in:

  • Geen 1,5 meter regel, maar hou het netjes 😉
  • Veiligheid staat voorop, zo houden we het ook nog eens gezellig, dus neem een vaccinatiebewijs (CoronaCheck), een herstelbewijs van corona (minimaal 11 dagen, maximaal 180 dagen oud) of een negatief testbewijs (minder dan 24 uur voor aanvang concert) mee
  • Als dit perspectief verandert, dan houden we je natuurlijk op de hoogte.