AMV LESSEN STARTEN 7 MAART

De cursus AMV trapt af op maandag 7 maart in het Kruispunt van Landsmeer. Kinderen tussen de 4 en 7 jaar maken tijdens de lessen spelenderwijs kennis met muziek. Er zijn drie groepen:

AMV 1
De cursus AMV 1 is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar. Tijdens klassikale lessen maakt je kind kennis met de basisbegrippen van de muziek: melodieën, ritmes en maatsoorten, door middel van zingen, klappen, luisteren en spelen.

AMV 2
De cursus AMV 2 is qua opzet en doelstelling vergelijkbaar met AMV 1, maar is aangepast aan de interesses en capaciteiten van kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar. Daarnaast maken de kinderen spelenderwijs kennis met alle muziekinstrumenten die voorkomen in het harmonieorkest. Voorkennis (deelname aan AMV 1) is een pre, maar geen vereiste.

AMV 3
De cursus AMV 3 sluit aan op AMV 2 en is gericht op kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar. Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van muziekinstrumenten om kinderen de beginselen van het notenschrift bij te brengen en ook echt samen muziek te maken. Voorkennis is een pre, maar geen vereiste.

Charlotte Oord, die ook de fluitlessen verzorgt bij de vereniging, is de docent en gaat met de kinderen 10 maandagen aan de slag. De klassikale lessen duurt 45 minuten en vinden plaats in het Het Kruispunt, Calkoenstraat 12A, Landsmeer.

Meedoen? Ga naar het inschrijfformulier.