STEM OP AMICITIA IN RABO APP!

Elk jaar geeft de Rabobank verenigingen een financieel steuntje in de rug, en leden van de bank bepalen welke clubs dat moeten zijn.
Heb je dus een rekening bij Rabobank, dan kun je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren stemmen op jouw 3 favoriete clubs.
Hoe meer stemmen hoe meer financiële steun. Dankzij de stemmen in voorgaande jaren hebben we al prachtige dingen kunnen doen, zoals het opknappen van onze lesruimte in de stijl van het Concertgebouw en het aanschaffen van nieuwe shirts voor onze jeugdleden.
Op dit moment zijn we hard bezig met het realiseren van een tweede mooie lesruimte, en met de hulp van Rabobank leden kunnen we deze weer extra bijzonder maken voor onze leerlingen. Ook groeit de vereniging de laatste jaren flink en dat betekent dat we onze instrumenten voorraad moeten aanvullen. We hebben vooral trompetten nodig. Mede met financiële steun van de Rabo Club Support kunnen we dat realiseren.
Dus, ben je lid van Rabobank? Vergeet dan niet te stemmen op je favoriete verenigingen in het dorp. Dat kan tot en met 24 september. En wat zou het fijn zijn als Amicitia één van jouw drie keuzes mag zijn… Alvast heel erg bedankt!

Maak gebruik van deze link: Stem Nu

 

Als je de Rabobank app hebt is het helemaal simpel. Onder het menu Mijn lidmaatschap zie je direct de stemknop staan van de Rabo Club Support Actie.