zaterdag 21 maart
BLIND AUDITIONS KIDS VOICE LANDSMEER

Kun je zingen? Doe mee met de Kids Voice Landsmeer!
Amicitia is op zoek naar jong zangtalent in en om Landsmeer. Ben je tussen de 8 en 16 jaar en kun je zingen, meld je dan aan voor de Blind Auditions op 21 maart in het Dorpshuis van Landsmeer.

Blind Auditions
Je mag zelf kiezen welk lied je wilt zingen tijdens de Blind Auditions. Als je je hebt aangemeld dan vragen we je per mail een link of bestand te sturen met de instrumentale versie van het lied. Dit zetten we op als je auditie komt doen.

Jury
Tijdens de Blind Auditions zijn er drie juryleden die bepalen wie er doorgaan naar de volgende ronde. Dit zijn

  • Pierre Volders (studieleider en docent Conservatorium van Amsterdam, trombonist en dirigent van harmonieorkest Amicitia)
  • Leanne Lena (zangcoach, zangeres en musicalartiest: leannelena.com)
  • Tarah Ouwerkerk (zangdocente en zangeres: zangstudiolandsmeer.nl)

De jury ziet niet wie er auditie doet en bepaalt op basis van wat zij hoort, wie er door gaat naar de volgende ronde.

Workshopronde
Op zaterdag 4 april vindt de tweede auditieronde plaats; de Workshopronde. Degenen die door zijn na de Blind Auditions krijgen vooraf twee liedjes die zij zelf instuderen. Tijdens de workshop worden deze liedjes onder leiding van de zangcoaches Tarah en Leanne gezongen. Aan het eind van de workshop wordt bekend gemaakt welke vier deelnemers doorgaan naar de finale van de Kids Voice Landsmeer.

    

Onder begeleiding van de coaches naar de Finale
Zangcoaches Tarah en Leanne begeleiden de finalisten tijdens twee individuele zangsessies en de generale repetitie met het harmonieorkest van Amicitia. Er wordt toegewerkt naar een optreden met het harmonieorkest tijdens het Concert aan het Water op zaterdag 27 juni. Dat is namelijk de grote finale waar het publiek bepaalt wie de winnaar is.

Prijs
Als je doorgaat na de Blind Auditions dan krijg je een gratis zangworkshop. De finalisten krijgen vervolgens les van een professionele zangcoach om een gaaf optreden te kunnen geven onder begeleiding van een groot harmonieorkest. De winnaar mag nog een keer met het orkest optreden in theater de Kunstgreep in Oostzaan.

Kortom, het is gewoon superleuk om mee te doen aan de Kids Voice Landsmeer! Kun je dus zingen? Laat van je horen en meld je aan voor de Blind Auditions!

Belangrijke data
Blind Auditions: zaterdag 21 maart
Workshopronde: zaterdag 4 april
Twee zanglessen: in overleg met coach
Generale repetitie: donderdag 25 juni
Finale tijdens Concert aan het Water: zaterdag 27 juni