donderdag 23 juni
MAESTRO VAN LANDSMEER

Hoe zit het met de muzikale skills van de meerkampteams van de Sport- en Feestweek? We testen het deze avond samen met het grote orkest van muziekvereniging Amicitia. Onder andere door te kijken wie de beste Maestro, ofwel dirigent, in zijn midden heeft.
Dat wordt wat: de eerste keer een dirigeerstok vasthouden, de eerste keer op het podium met een orkest van 70 man en voor de eerste keer zorgen dat een muziekstuk/lied in het juiste tempo klinkt. De meerkampkandidaten horen pas een uur voor hun eerste dirigeer-ervaring welke muziek ze gaan dirigeren. Een echte vuurdoop dus!
Wie stuurt het orkest het beste aan en mag zich de meesterdirigent van Landsmeer noemen? Pierre Volders, dirigent van Amicitia, presenteert de avond en bepaalt samen met de orkestleden wie als winnaar uit de bus komt. En let op: er zijn niet alleen punten te verdienen voor het dirigeren…
Ook publiek is van harte welkom om de deelnemers te volgen tijdens hun Maestro-avontuur. Welke muziek op het programma staat, blijft een verrassing, maar reken op een avondje muzikale gezelligheid bij het Wapen van Landsmeer.
Wat: Sport- en Feestweek: Maestro van Landsmeer
Wanneer: donderdag 23 juni – 20.00 uur
Waar: Parkeerplaats tegenover Wapen van Landsmeer
Toegang: Gratis