donderdag 20 juni
MAESTRO

Een avond vol muziek, verrassende optredens en gegarandeerd plezier. Na een kort optreden van de harmonie testen we de muzikale skills van de meerkampteams van de Sport- en Feestweek. Elk team levert een dirigent voor het orkest en een zanger of zangeres. Samen met het team en het orkest zetten zij een geweldige performance neer van een bekende Hollandse Hit!

De dirigenten van de teams krijgen een week voor de uitvoering instructie hoe zij een orkest goed kunnen leiden. En na een week zelf oefenen volgt de echte vuurdoop tijdens de Sport- en Feestweek!

Voor de eerste keer een dirigeerstok vasthouden, op het podium staan met een orkest van 70 man en zorgen dat een bekend lied te gek overkomt bij het publiek. In het juiste tempo.

Aan het einde van de avond gaat het erom wie het orkest het beste aanstuurt, als team de beste performance heeft neergezet en wie zich de meesterdirigent van Landsmeer mag noemen. Pierre Volders, dirigent van Amicitia, presenteert de avond en bepaalt samen met de gastjury en orkestleden wie als winnaar uit de bus komt.

Welke muziek op het programma staat, blijft een verrassing, maar reken op een avondje Hollandse muzikale gezelligheid bij Zwembad de Breek. Wilt u zitten? Neem dan zelf een stoeltje mee.

Wat: Maestro Landsmeer
Wanneer: donderdag 20 juni om 19.30 uur
Waar: Zwembad de Breek
Toegang: Gratis